Alegerea ghiozdanului – motiv de dispută între copii şi părinţi? (A)

frozenExistă, printre atâtea momente cruciale din viaţa unui şcolar, precum teste, serbări, vacanţe, unul cu adevărat excepţional: începerea noului an şcolar, eveniment ce îl încarcă de mândrie deoarece atestă faptul că ,,a mai crescut’’ şi că poate sta îndreptăţit la ,,masa adulţilor.

În acest context, pregătirea copilului pentru începutul anului şcolar nu trebuie tratată cu superficialitate, iar principala achiziţie în care părintele trebuie să investească timp şi energie este ghiozdanul. Acesta a devenit astazi mai mult decât un ,,recipient” în care sunt depozitate rechizitele, ci o extensie a şcolarului, cochilia sa timp de nouă luni şi o plasă de siguranţă. De aceea, ghiozdanul trebuie să fie colorat, vesel, animat, astfel încât să fie purtat cu plăcere de cel mic, dar trebuie să fie şi spaţios, comod, rezistent, aspecte ce cad mai mult în grija părinţilor.

Din nevoia de a împăca funcţionalitatea cu estetica şi generaţia adulţilor cu cea a copiilor, au apărut ghiozdanele echipate pentru şcolari Disney. Şi nu, nu trebuie să străbateţi “şapte mări şi şapte ţări ca în poveşti pentru a le obţine, deoarece se găsesc la o aruncătură de băţ, în toate magazinele Diverta. Avantajul principal al acestora este că vin la pachet cu rechizitele necesare activităţii de la cursuri, astfel că nu va mai trebui să le cumperi separat. Economiseşti, deci, timp pe care ai putea să-l petreci alături de copilul tău, savurând o prăjitură, de exemplu! Dacă tu o să alegi un ghiozdan echipat pentru aceste avantaje practice, pentru calitatea superioară a materialului, pentru buna sa compartimentare şi pentru că este confortabil, cel mic va selecta ghiozdanul care evocă animaţiile îndrăgite de el, alegere uşoară având în vedere diversitatea ghiozdanelor cu licenţe Disney din magazinele Diverta! Astfel, personajele îndrăgite de el din desenele animate – Violetta, Cars, Monster High, Sofia Întâi, Frozen – vor putea deveni noii lui colegi de şcoală.

Începutul de an şcolar poate fi o provocare pentru toată lumea, părinţi şi copii deopotrivă, însă cel mai important este să depăşească această etapă împreună! Victoria de la cumpărături, concretizată în cele mai bune si frumoase ghiozdane, poate fi un imbold pentru marea reuşită a şcolarului: premiul I cu coroniţă!

Dacă vrei să achiziţionezi ghiozdanele echipate, aruncă un ochi pe www.dol.ro sau dă o fugă în orice magazin Diverta!