Cele mai în vogă ghiozdane în 2014

ghiozdan-echipat-monster-highDin ce în ce mai mult, cumpărăturile pentru rechizite sunt dictate de tendinţe, iar factorul decisiv în alegerea acestora rămâne emoţia pe o care o transmit celui care se va bucura de ele. Acest lucru se întâmplă deoarece copiii au devenit, în ultima perioadă, partenerii de cumpărături ai părinţilor şi au un cuvânt de spus atunci când se discută despre obiecte care îi vizează în mod direct. Astfel, dacă ar trebui să alegem între un ghiozdan simplu, monocrom şi unul încărcat de animaţii, plin de culori şi forme, tindem săînclinăm către cea de-a doua variantă, chiar dacă preţurile sunt mai ridicate. De ce? Pentru că dorim să-i oferim copilului nostru mai degrabă experienţe decât simple obiecte şi pentru că punem înainte de orice altceva confortul şi bucuria sa.

Astfel, din nevoia de a răspunde tendinţelor şi de a-i face fericiţi pe cei mici, au apărut ghiozdanele cu licenţe Disney ce înfăţişează cele mai în vogă personaje din animaţiile preferate ale copiilor. Noi ne-am interesat ce animaţii sunt în topul preferinţelor copiilor şi am făcut o selecţie de ghiozdane pe care orice prichidel şi le-ar dori. Am aflat că Doctoriţa Pluşica, Frozen, Minnieşi Violetta sunt personajele adorate de fetiţe, băieţii rămânând fideli lumii SF. Aceştia aleg să poarte în spate reprezentări ale personajelor din Transformersşi Star Wars.

Vedetele acestui sezon rămân, în continuare, ghiozdanele echipate Disney, atât pentru grădiniţă cât şi pentru şcoala primară, ideale pentru părinţii care doresc să scape de corvoada de a cumpăra rechizite separat. Iată ce puteţi găsi în magazinele Diverta:

Pentru preşcolari

  • Ghiozdanul echipat Mickey – Mickey este personajul alături de care au crescut generaţii întregi de copii. Noi, cei din generaţiile mai vechi, ne puteam întâlni cu el doar în ziua şi la ora stabilită de posturile de televiziune. Astăzi, copiii tăi îi pot întâlni figura amuzantă chiar şi la grădiniţă, pe penare, creioane, ghiozdane şi pixuri.

  • Ghiozdanul echipat Sofia Întâi – fetiţele sunt, bineînţeles, nişte prinţese, iar ghiozdanele echipate cu Sofia Întâi sunt ,,accesoriul” perfect pentru o zi la grădi.

Pentru ciclul primar

  • Ghiozdanul echipat Monster High – toate personajele amuzante din nonconformistul liceu şi-au dat întânire pe ghiozdane şi rechizite şi, alături de acestea, drumul către şcoală va fi cu siguranţă mai plăcut.

  • Ghiozdanul echipat Carsce poate fi mai amuzant decât o maşină? O maşină care vorbeşte, râde şi se ţine de şotii! Simpaticele personaje din Cars îşi merită, deci, locul pe ghiozdanul copilului tău.

Bineînţeles, acestea sunt doar nişte sugestii. Mai multe ghiozdane cu licenţe Disney puteţi găsi în magazinele Diverta şi pe www.dol.ro.