Cum să alegi un ghiozdan pentru sănătatea copilului tău (A)


DivertaCând vorbim de rechizite, primul și cel mai important obiect la care ne ducem cu gândul este ghiozdanul. Aici, există mereu o tensiune între generații, cei mici dorindu-și de fiecare dată cele mai cool rechizite, pe când cei mai experimentați dintre noi vor lua în considerare și alți factori, precum bugetul alocat și, în special, sănătatea copilului.

Deși pare că nu vei putea ajunge să îndeplinești toate cerințele, buget, sănătate și aspect, situația nu este nici pe departe disperată. Noi am făcut o vizită prietenilor de la Diverta și am descoperit că:

Ghiozdanele Herlitz sunt concepute în colaborare cu medici ortopezi, astfel încât sănătatea copilului să nu reprezinte o grijă pentru tine. Astfel, un ghiozdan Herlitz are următoarele caracteristici:

  • Este foarte ușor, are sub 1 Kg

  • Greutatea este distribuită pe două zone funcționale: de relaxare și stabilizare

  • Are un sistem de aerisire care oferă un plus de confort școlarului

  • Are un compartiment principal mare, în care pot încăpea toate obiectele voluminoase

  • Prezintă benzi de reglare a înalțimii, prin urmare nu va trebui să îl schimbi de fiecare dată când copilul tău crește

  • Are culori reflectorizante, oferindu-i siguranță seară când se întoarce de la școală

În ceea ce privește bugetul, un ghiozdan astfel construit poate avea un preț mai ridicat, dar în perioada pregărilor școlare, la Diverta te poți bucura de următoarea promoție:

Primești 20% reducere la un nou ghiozdan Herlitz dacă donezi vechiul ghiozdan în orice magazin Diverta!

Ghiozdanele donate vor fi distribuite, pe plan local, copiilor care nu își pot permite minimul necesar de rechizite pentru un an școlar. În cazul în care vrei să afli mai multe despre promoție și regulament, apasă aici.

Cât despre cât de cool sunt, aici trebuie să îți lași copilul să decidă! Noi te sfătuim să te duci cu el într-unul dintre magazinele Diverta să vă puneți de acord asupra rechizitelor pentru următorii ani școlari!

Mult succes!