Ghid de cumpărături pentru părinţi la început de an şcolar

teaserÎn mai puţin de o săptămână, vacanţa îşi face bagajele şi predă ştafeta unui nou început de an şcolar. Dacă, până acum, achiziţionarea rechizitelor nu a reprezentat o urgenţă, părinţii trebuie să-şi organizeze programul cât mai repede astfel încât să aloce o perioadă de timp pregătirii pentru şcoală.

Pentru a fi eficienţi la cumpărăturile pentru rechizite şi pentru a face cele mai bune alegeri, iată câteva sfaturi de care trebuie să ţineţi cont:

  1. Stabileşte un buget şi încearcă să-l respecţi

Bugetul este important, indiferent dacă doreşti să cumperi un frigider sau rechizite deoarece te ajută să prioritizezi, să fii cumpătat şi să scanezi cu atenţie piaţa. Nu uita, deci, să acorzi atenţie acestui aspect înainte să porneşti prin magazine.

  1. Cercetează cu atenţie oferta de pe piaţă!

Universul 2.0 poate deveni un aliat de nădejde în cursa pentru pregătirea şcolarului, mai ales că îţi permite să analizezi cu atenţie oferta de pe piaţă, într-un timp mult mai scurt.

Având la îndemână instrumentele internetului, printr-un simplu search poţi să fii la curent cu oferta de rechizite de anul acesta, de la ghiozdan până la penare, creioane colorate şi caiete. Dacă nu ai timp de căutat prin magazine, soluţia este să comanzi din magazinele online, în pauza de masă sau acasă, înainte de culcare. Noi îţi recomandăm site-ul www.dol.ro, foarte bine organizat, unde poţi găsi toate rechizitele care se regăsesc pe lista ta de cumpărături.

  1. Fă-ţi o listă cu rechizitele necesare începutului de an

Programa şcolară se modifică anual şi, odată cu ea, şi lista de rechizite ce trebuie achiziţionate. Astfel, cerinţele profesorului sunt diferite, iar ghiozdanul celui mic trebuie să fie compet utilat pentru a face faţă noilor provocări. Una dintre invenţiile făcute să-i scoată pe părinţi din impas şi să-i scape de corvoada listelor nesfârşite este ghiozdanul echipat, ce conţine deja un necesar de rechizite pentru startul începutului de an. Am făcut noi un mic research pentru voi şi ne-au atras atenţia ghiozdanele echipate Disney pentru preşcolari şi şcolari din magazinele Diverta.

  1. Daţi atenţie detaliilor

Chiar dacă 15 septembrie ne bate la uşă, nu este cazul să ne pierdem capul şi să facem achiziţii necumpătate. Este foarte important pentru tine să mizezi pe calitatea produselor pe care le achiziţionezi, pe confortul celui mic ( nu cumpăra un ghiozdan greu dacă nu vrei ca cel mic să se vaite de dureri de spate tot anul), pe rezistenţa materialelor, dar nu omite nici aspectul estetic, foarte important pentru copilul tău. Ghiozdanele echipate inspirate de cele mai în vogă personaje din desenele animate – Violetta, Sofia, Cars, Monster High, Frozen – combină atât valenţele estetice, cât şi cele practice de care trebuie să ţineţi cont la cumpărături.

One thought on “Ghid de cumpărături pentru părinţi la început de an şcolar

Comments are closed.