“Sună clopoţelul pentru shopping!” la Iulius Mall Cluj (A)

IMCJ BACK TO SCHOOL 2014Prima zi de şcoală este tot mai aproape! Dacă nu aţi început încă pregătirile şi cumpărăturile, mai avem o sugestie: Iulius Mall. Dacă nu aveţi foarte mult timp la dispoziţie, centrul comercial este alegerea perfectă, pentru că în magazinele sale veţi găsi cam tot ce are nevoie micul şcolar (şi părinţii săi), în cadrul colecţiilor noi, care au fost pregătite.

Mai mult decât atât, Iulius Mall Cluj îşi răsplăteşte vizitatorii cu peste 7.200 de premii, în cadrul campaniei „Sună clopoţelul pentru shopping”, care va dura până pe 21 septembrie. Fidelitatea clienţilor este răsplătită cu gadget-uri de ultimă generaţie, ghiozdane la modă şi rechizite pentru notiţe şi teme.

Clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei, în următoarele săptămâni, primesc de la Centrul Info un talon răzuibil şi câştigă unul dintre cele peste 7.200 de premii instant. Printre cadourile Iulius Mall dedicate începutului de an şcolar se numără: 12 tablete Samsung Galaxy TAB 3, ghiozdane în tendinţe, penare în culori vesele, agende personalizate, papioane şi eşarfe pentru o ţinută la modă în prima zi de şcoală, bilete la film, vouchere de cumpărături şi băuturi răcoritoare.

Înainte de a porni la cumpărături, încă două ponturi: pe blogul Iulius Mall aflaţi despre noile tendinţe care să vă inspire pentru ţnute de purtat la şcoală, dar şi în timpul liber. Iar pe pagina de Facebook, în 15 septembrie va începe un concurs unde se pun în joc gadgeturi trendy de la Evolio.