Unde găsim ghiozdane în Cluj

set-5-piese-cinderella-336x336Mai sunt doar câteva zile până la începutul anului şcolar 2014 – 2015, iar magazinele din Cluj se întrec în oferte pentru produse specifice: ghiozdane, rechizite, îmbrăcăminte, încălţăminte, articole sportive. Unde găsim de cumpărat ghiozdane în Cluj? Aproape peste tot.

În hypermarketuri, supermarketuri şi în magazinele de papetărie există o mulţime de oferte la acest capitol. Dacă nu avem prea mult timp la dispoziţie pentru colindat magazinele, am găsit un site cu ghiozdane, unde există cam orice v-aţi putea dori: superghiozdane.ro.

Acolo puteţi alege dintr-o mare varietate de modele, mărimi şi culori. Ghiozdanele se găsesc şi în set cu penar şi sac pentru sport, fiind ordonate pe categorii, cu personajele preferate ale copiilor de toate vârstele: de la Violetta la Hello Kitty, de la Minnie şi Mickey la prinţesele Disney, de la ţestoasele ninja la Cars, Planes sau Star Wars, de la ştrumfi la Angry Birds.

Preţurile sunt comparabile cu cele din magazinele obişnuite. La categoria “Prinţese Disney”, spre exemplu, am găsit ghiozdane cu preţuri ce pornesc de la 69 de lei, până la 449 de lei, dacă alegem un set ce cuprinde mai multe piese (ghiozdan, penar echipat cu creioane colorate, carioci, liniar etc., încă un penar etui, sac sport şi portofel).

Preţul transportului prin curier este de 19,90 lei; sau gratuit, pentru comenzi peste 300 de lei.

Aşadar, pentru a evita aglomeraţia din magazine, cumpărăturile online reprezintă o variantă bună. Lăsaţi copiii să aleagă produsul preferat, faceţi comanda şi plătiţi ramburs, când primiţi comanda acasă.

Nu uitaţi, totuşi, de recomandările privind alegerea celui mai bun ghiozdan pentru copii!